Hvordan lydisolering materiale virker

Lyd vibrationer overføres gennem luften, skaber problemer med støj ind og forlader dit hjemmestudie. Mange materialer anvendes i hjem byggeri, som træ og gips, er ledere af lyd. Blokering ud disse lydbølger er formålet med et Lydisoleret værelse. Dette er normalt gøres for et hjem musikstudie.

For den højeste kvalitet, mest komplet Lydisolering, du skal hyre en professionel. Omkostningerne ved en professionel kan være uoverkommelig for mange mennesker. Du kan konstruere et Lydisoleret værelse i dit hjem med lidt viden og ret lydisolering materiale.

Hvordan lydisolering materiale virker

Lydisolering materiale virker ved at afbryde lyd vibrationer. Denne isolation skal fuldføres, eller er du spilder din tid. Et hul i materialet vil ødelægge effekten. Lydbølger kan rejse gennem det mindste hul eller hul i materialet.

Glasfiber er materialet foretrækkes af mange fagfolk. Bly barrierer bruges ofte i professionelle studier. Disse skal installeres af en person vidende i både materiale og principperne om lydbølger. Denne forståelse gør professionelt det bedste valg, hvis du ønsker jobbet gjort så grundigt som muligt.

Lydabsorberende teknikker

Sund absorberende og lydisolerende materialer fungerer anderledes. Hvert produkt har forskellige formål og to er ikke indbyrdes udskiftelige.

Akustiske skum er undertiden anvendes af fagfolk og ofte brugt ved at gøre det selv person. Dette anvendes ikke til Lydisolering, men til at absorbere lyd i studiet. Ikke alle skum er skabt lige, og disse materialer er normeret til brandsikkerhed. Ratings er opført som klasse A, B, eller C. Fatal brande har resulteret fra brugen af ringere materialer. Klasse A materiale er den dyreste, men er den mest brandsikre. Din sikkerhed er værd de ekstra omkostninger. Når du bruger skum, Sørg for der er en klar vej ud af lokalet ved en brand. Brandsikre materialer frigiver giftige dampe i en brand, der vil dræbe dig hurtigere end flammerne.

Formålet med lydisolering materiale er at reducere de lydbølger, der overføres til dit studie udefra. Det gøres generelt gennem materiale i vægge, loft, gulve og vinduer i studiet. malerfirma De fleste materialer er normeret til antallet af decibel lyden reduceres. For materialer skal være effektive, skal de installeres korrekt uden huller eller mangler.

Brug og installation af lydisolering materialer

En dobbelt væg er den ideelle støjskærm, der kan bygges ved at gøre det selv handyman. Når du bygger en anden væg, er det vigtigt at bruge gulv isolering. Dette forhindrer lydbølgerne overføres mellem de to vægge via gulvbelægning. Gulvbelægning bærer akustisk energi og når vibrationerne begynder, kan det være næsten umuligt at stoppe dem. Tykke gulvtæpper anvendes, fordi det absorberer disse vibrationer. Der er ingen lyd, når du går på tyk tæppe.

For at være effektiv, ikke blot søm ark af gipsvæg på eksisterende væg overfladen. Lyden vil rejse gennem væggen til drywall. Du skal oprette to helt uafhængige væg sektioner. Kontroller, at knopperne ikke er direkte overfor hinanden. For de bedste resultater, bør studs fordeles over hele længden af væggen. En betonoverflade i bunden af væggen hjælper med at forhindre lyden i at nå anden væg og i sidste ende, dit værelse.

Plads i mellem er fyldt med lyd materiale. Isolering er kan bruges og normalt sprøjtes eller blæst ind i området mellem afsnittene. Du kan også bruge skum isolerende materiale eller uld. Sørg for at efterlade flere inches af plads mellem de to vægge til at absorbere støj tilstrækkeligt.

One Reply to “Hvordan lydisolering materiale virker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.