Første gang hjemme købere glæde!

Som pant industrien har ændret sig i de seneste måneder og mange af de mere liberale pant programmer er blevet aflyst, har låntagere gået på jagt efter boligfinansiering, der passer til deres kredit og indkomst profiler. Florida pant ekspert Jim Kemish diskuterer det fantastiske Fannie Mae amerikanske drøm initiativ og hvordan det kan gøre dine drømme til virkelighed.

Afslutningen på en æra

I oktober 2006 subprime boliglån branchen begynder at bryde. Wall Street investorer, overvågning misligholdelsesrate af pant i fast ejendom porteføljer og bekymrede over det fortsatte fald i boligpriserne landsdækkende besluttede at stoppe køb subprime lån. Af marts 2007 hele subprime industrien som vi vidste, det var gået.

Tidligere

Første gang hjemme købere havde taget fordel af retningslinjerne for nem tilbydes af disse långivere og havde strømmede til ejendomsmarkedet i hobetal. I de sidste fem år udnyttet cirka tyve-to procent af alle hjem købt disse subprime realkreditlån produkter.

Den skiftende marked

Med lukningen af subprime industrien søger millioner af potentielle boligkøbere nu efter alternative realkreditprodukter, der vil rumme deres finansielle og kredit profiler. Endnu mere betydningsfuldt er millioner af mennesker, der allerede har købt hjem med subprime lån og er nu på jagt efter et middel til at refinansiere. I fleste tilfælde står disse boligejere rentetilpasningslån funktioner, der truer ubetalelige betalinger. Uden et middel til alternative hjem finansiering disse låntagere kan blive tvunget til at sælge deres hjem.

Fremtiden er her

Der er en løsning, som vi anbefaler. Fannie Maes amerikanske drøm engagement tilbyder de mest spændende, overkommelige boliglånet løsning, som vi har set. For at citere Fannie Mae, “Mange amerikanere stadig er bliver overset, underbetjente, og for meget opkrævede i deres søgen efter overkommelige homeownership.” Definere deres mål, Fannie Mae bestræber sig på at “udvide adgangen til homeownership for første gang hjemme købere og bidrage til at øge mindretals homeownership priser med det ultimative mål for lukning af homeownership hullet helt.”

Fannie Mae til undsætning

Dette engagement giver sig udslag i fleksible, ekspansiv og lav pris hjem finansiering tilgængelige for låntagere med mindre end perfekt kredit og restriktive budgetter. Men det er ikke alle. Læsning i retningslinjerne omhyggeligt man vil opdage nogle fantastiske og tankevækkende kriterier. Blandt disse retningslinjer er inkluderet en overraskende og liberale godtgørelse til “udokumenterede indkomst”, udvidet sælger bidrag tolerance og en fuldstændig mangel på besparelse og aktiv reservekrav. Alle disse fleksible regler gøre muligt de laveste omkostninger, ingen penge ned pant program til rådighed overalt. Lad os se på nogle af højdepunkterne.

Kredit krav er Easy

Kredit score krav er nu den letteste af alle de ingen penge ned pant programmer tilgængelige i boliglånet marked. Retningslinjerne giver mulighed for en score på 620, men med moderat kompensere faktorer långivere kan godkende lån med scoringer fra så lavt som 600.

Ingen boliger historie kræves

Ekstra fleksible kredit kriterier omfatter ikke krav om en forudgående boliger historie. Ingen penge ned pant programmer traditionelt kræves at du bevise en rettidig leje betaling historie. Dette program er undtagelsen. Du kan have levet med dine forældre eller en partner og havde ingen deltagelse i månedlige boliger betalinger.

Indkomst begrænsninger

Indkomst retningslinjer giver mulighed for låntagere at tjene op til 125 procent af HUD Median indkomst for ejendommens område. For eksempel, kan Florida pant låntagere i Palm Beach County tjene op til $69,875 om året og stadig kvalificere sig til programmet. Georgien pant ansøgere køber hjem i Fulton County kan tjene op til $86,625.

Indkomst begrænsninger Hurtig Udbetaling kan fraviges

Tjener du mere end grænsen? Der er en stærk mulighed for, at du stadig kvalificere dig. Fannie Mae vil løfte indkomst begrænsningen helt hvis den egenskab, du køber eller refinansiering falder i en af seks kategorier de har besluttet at være fortjener lempelig finansiering. Jeg kan mærke din forfærdelse. Du tænker måske, at dit hjem kan umuligt være i et af disse områder. Du kan blive overrasket over. Otte ud af ti egenskaber, som vi tjekke for vores kunder er i et af disse områder.

Amazing ingen indkomst verifikation godtgørelse

Måske er det mest overraskende aspekt af dette program godtgørelsen af udokumenterede indkomst. Fannie Mae tillader op til tusind dollars per måned af indkomst fra en rimelig kilde skal anvendes. Hverken indtægtskilde eller indkomst, selv skal dokumenteres. Du skal blot oplyse det på din ansøgning. Denne regel giver et nik til den arbejdende person, der besidder en side, weekend eller aften job, ofte for at gøre ende opfylder. Som en Florida pant mægler er jeg begejstret for at rumme disse hårdt arbejdende låntagere, der ellers ikke kunne kvalificere sig. Eksempler på acceptable indkomst omfatter nogen arbejder i finansiering, der hjælper folk med at forberede selvangivelser på siden, en tømrer, der moonlights som en handyman eller en arbejdsmand, der mows græsplæner i weekenderne.

Gør din drøm til virkelighed

Kontakt din venlige pant mægler i dag og spørge om Fanny Mae Amerika drøm initiativ. Uanset om du er i markedet for et nyt hjem, eller behov for refinansiering din nuværende ejendom dette program bør overvejes.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.