5 billige måder at lindre solskoldning Sting

Hver af os har sandsynligvis mindst én hukommelse af grim solskoldning. Om oplevet personligt, eller af en nært familiemedlem eller ven, er symptomerne tilbøjelige til at omfatte alt fra red hot hud – enten bud eller smertefuldt at røre, til kvalme, dehydrering, blærer og afskalning eller afskalning af huden.

Som en, der har oplevet dårlig solskoldning vil efterprøve, mængden af tid brugt forårsager solskoldning, er i høj grad ude af proportioner med længden af tid, der kan være brugt lider under følgerne af dens virkninger. I denne, respekt, og afhængig af sværhedsgraden af brændende–, smerte og ubehag kan vare i flere dage efter hændelsen, som kroppen virker til at helbrede og gendanne fra den ubeskyttede UV-eksponering.

Hvis symptomerne er alvorlige, (i hvilket tilfælde du måske nødt til at overveje medicinsk behandling), er her 5 enkle hjem retsmidler, vil koste dig næsten ingenting, og som vil hjælpe med beroligende sting og smerte for solskoldning:

1. køle bade: – iblødsætning i et køligt * badet er en af de bedste måder at trække varmen fra huden og lindre smerter og ubehag for solskoldning. (Undgå ‘kolde’, da dette kan forårsage kroppen til at gå i chok.) Her er nogle ekstra ting at tilføje til din bade for yderligere relief:

a. Tilsæt 10 dråber så æterisk olie (kamille eller lavendel) til badet. Sættetid i 15 minutter eller indtil relief er følte.

b. tilføje bagepulver (eller havregryn) til en lunken bad kan også lindre solskoldning smerter. For denne behandling til at fungere bedst, forsøge at sikre, at alle berørte områder er neddykket. Badevandet kan hældes over din krop ved hjælp af dine hænder eller en blød vaskeklud. Brændt facial områder kan være dabbed forsigtigt ved hjælp af klud eller skiftevis du kan plaske vand direkte på dit ansigt. Efter iblødsætning, let DUP huden tør med et blødt håndklæde (helst bomuld). Hvis du har tage en havregryn bad, lad det lys belægning af havregryn, der klamrer sig til din hud fortsat.

c. tilføjes badevandet eddike vil hjælpe med at tage brodden af solskoldning.

2. sprit: – fordi det fordamper så hurtigt, duppe på sprit vil hurtigt afkøle og lindre smerten af solskoldet hud.

3. eddike: – eddike er en effektiv og afkøling behandling for solskoldning. Sættetid håndklæder med det, og anvende de brændte områder. Alternativt kan du udfylde en sprayflaske og spray det direkte på huden efter behov.

4. æggehvider: – Hvis din brænder er smerteligt hot, adskille hvide fra æggeblomme af et æg, og derefter sprede hvide over det berørte område vil bidrage til at køle den brændende straks. Dette kan gentages så ofte som nødvendigt.

5. kartofler: – kartofler kan også bruges til at lindre smerten ved solskoldning. Tag 2 kartofler og vask dem godt. Skær dem i små stykker og læg i en blender til at liquefy. (Hvis resultatet vises for tør, tilsættes lidt vand). Klappe de ramte områder med kartoffel saft. Vent indtil tør, og derefter skylles ud i en cool brusebad eller badekar.

Husk at samt årsag varierende grader af ubehag og smerte, gentagne solen og solskoldning også fremskynder aldringsprocessen og kan øge risikoen for grå stær og hudkræft. Forebyggelse bør derfor også altid anses mere at foretrække end behandling!

Ansvarsfraskrivelse: Disse er hjem afhjælpe tips kun, og bør ikke erstatte din almindelige sundhedspleje udbyder. Hvis du er i tvivl når som helst i forhold til din solskoldning, venligst søge passende sundhedspleje bistand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.